Spring naar bijdragen

Hallo Torchcrafters!

Door Tendonsie,16-11-17


Hallo Torchcrafters!

Na het eerdere bericht van Pixiio, is het nu de tijd om het nieuwe owner team voor te stellen.
 

Alvast bedankt allemaal voor jullie warm onthaal! Ik ben Rein (Nickname: Tendonsie), jullie nieuwe gemotiveerde eigenaar samen met compelintje die mijn ingame rechterhand zal zijn. Samen met het huidige team, gaan we Torchcraft besturen op dezelfde manier als jullie het al die jaren gewend waren van Pixiio. Er zullen geen drastische wijzigingen komen, alle game modes en ranks blijven behouden. De overdracht van deze gezellige server zal rond woensdag 22 november gebeuren. Daarna zal Pixiio lid worden van het admin team.
 

Wie is Rein (Tendonsie)?

Rein is ondertussen 25 jaar oud, en zit al jarenlang in de Minecraft wereld. Mijn Minecraft avontuur begon met mijn vroegere World of Minecraft server. Daarnaast ben ik eigenaar van MinecraftServerLijst.nl, de grootste en oudste Minecraft Vote Site van de Benelux die pieken kent van meer dan één miljoen bezoekers per maand. Om het rijtje af te sluiten, ben ik eveneens Minecraft-Ondernemer, met een eigen Minecraft hosting bedrijf en enkele Minecraft websites zoals een Wiki enz.

Wat doet Rein buiten Minecraft?

Naast mijn onderneming, ben ik ook werkzaam als DevOps Engineer bij het grootste webhostingbedrijf van België, Nederland en Denenmarken. Buiten het werken om, kun je mij vaak in het vliegtuig zien, want ik ga graag veel op reis. De wereld ontdekken! Als ik eens in België ben, kun je mij zien koken voor vrienden, of ga je mij terugvinden in de manege (paardrijden). Als je mij terug kan vinden in de kroeg, zal dit met een Gin & Tonic zijn, santé!

 

Wie is Compelintje

De meeste spelers kennen mij al langere tijd. Sommige hebben mij nog als speler gekend. Twee jaar geleden ben ik begonnen met spelen op Torchcraft. Al vrij snel sloot ik mij bij het staffteam aan als helper. Niet lang daarna werd ik gepromoveerd tot Mod voor Prison. Dat ben ik nu zo’n anderhalf jaar. Naast mijn Moderator taken hield ik ook de helpdesk bij. In overleg met Pixiio en Rein hebben we besloten dat ik de ingame rechterhand zal gaan worden van Rein. Dit zal inhouden dat jullie met de problemen waar je eerst Pixiio voor nodig had bij mij terecht kunnen.

Wat doet Compelintje buiten Minecraft?

Sommige weten al dat ik momenteel bezig ben met mijn laatste jaar van de Lerarenopleiding. En ook een aantal dagen in de week voor de klas sta. Ik geef les in het basisonderwijs. Ik maak bij het lesgeven wel eens gebruik van Minecraft. Mochten jullie dus de bijnaam Juf voorbij zien komen zal dat niet zo gek zijn. Naast lesgeven heb ik meerdere creatieve hobby’s.

 

Veel liefs en speelplezier!
Samen hebben we er zin!
Rein & Compelintje

  • 1377 Views
  • 25 Comments


Comments

Tendonesie, ik wil een paar dingen  zeggen.

 

1. WTF man! ik ken al die websites van je! (sorry voor taalgebruik)

2. succes als owner van torchcraft.

3. Kom je ook vaak uit vanish online alstubliefd, dat hebben leden het liefst.

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Ik kijk er naar uit om jullie in game te kunnen ontmoeten :). Jammer genoeg kan ik niet op 20:00 er bij zijn omdat mijn vader een vergadering moet kijken op de laptop (Familie laptop)

Hopelijk kan ik jullie wel een andere tijd ontmoeten :)

Deel deze opmerking


Link naar opmerking
20 uur geleden zei UltimateSpiro_02:

Tendonesie, ik wil een paar dingen  zeggen.

 

1. WTF man! ik ken al die websites van je! (sorry voor taalgebruik)

2. succes als owner van torchcraft.

3. Kom je ook vaak uit vanish online alstubliefd, dat hebben leden het liefst.

Ik ben het met je eens mijn jongen

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×