Spring naar bijdragen

Kerstmis sale: 30% KORTING!

Door Tendonsie,23-12-17


Beste Torchcrafters

Het einde van een fantastisch jaar op Torchcraft is in zicht! Het volledige Team van Torchcraft wenst al zijn spelers een zalig kerstfeest toe, fijne eindejaarsfeesten, en vooral een gezond 2018 met vele Minecraft uurtjes!

Om al onze trouwe leden te bedanken, organiseren we nog een laatste kortingsactie voor dit jaar. Tijdens de kerstsale krijgt u 30 % KORTING OP ALLES van onze winkel! Deze korting wordt automatisch geactiveerd. Deze kortingsactie loopt van zaterdag 23 december t.e.m. zondag 7 januari.

=> Open onze kerstwinkel

kerstsale.png

  • 805 Views
  • 3 Comments


Comments

Ik heb hier gebruik van gemaakt hoor!

Eig zou ik voor mijn verjaardag Godlike++ kopen maar aangezien UltraGod nu even veel koste heb ik die gekocht! Want ja ik had mijn zakgeld van mijn oma en opa al binnen ;)

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×