Spring naar bijdragen

Een TC-Nieuwsbericht

Door compelintje,13-11-18


NCafnez.png&key=2c175a638719935c393a3036

 

Beste Torchcraft spelers,

Even een nieuws bericht om jullie op de hoogte te houden van de gang van zaken achter de schermen. Dit omdat er van verschillende spelers een aantal vragen zijn langsgekomen. 

Waar blijft 1.13?!
Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met kijken naar onze mogelijkheden voor 1.13. 

Waarom duurt dit zo lang?
Met de update van 1.13 is er veel veranderd in Minecraft zelf. hierdoor werken heel veel van onze plugins niet meer naar behoren. Dit betekend dat bijna al onze plugins ook geupdate moeten worden naar een goed werkende 1.13 versie en weer opnieuw op elkaar afgestemd moeten worden. Helaas is voor sommige plugins nog geen 1.13 update beschikbaar. Ook komen we bij sommige plugins tegen dat er geen update zal komen. Dit betekend dus dat we een alternatieve plugin zullen moeten vinden. Dit is waar wij op dit moment druk mee bezig zijn. We hebben gelukkig een geweldig technisch team die daar druk naar aan het kijken zijn. 

Daarnaast is één van deze problemen dat het aantal plugins die geupdate zal worden langzaam minder word. Dit heeft te maken met het feit dat de populariteit van Minecraft langzaam afloopt. Hierdoor is het voor ons lastiger om geschikte, goed werkende plugins te vinden. 

Kunnen jullie ons een deadline geven? 
Op dit moment nog niet. We kunnen helaas niet met 100% zekerheid weten of de plugins en update die we vinden meteen goed werken. Voor sommigen zullen we zelf een alternatief moeten verzinnen/vinden/maken. Dit kost de meeste tijd. Weet in ieder geval dat we zeker niet stil zitten achter de schermen.

Hoe zit het met de updates van de gamemodes
Ook voor de gamemodes zitten we niet stil. Ook daar zijn we druk bezig met updates voorbereiden, in te zetten en te bedenken. We blijven ook altijd openstaan voor ideeën van jullie. Schroom je niet die eventueel in te zenden via een mail. 

Hoe zit het met de komende periode?
Sint, Kerst..... De feestdagen liggen op de loer..... en ja dat gaat ook weer sale betekenen. Wanneer die precies beginnen en hoeveel korting er zal zijn houden we nog even geheim :P Blijf dus goed de site in de gaten houden. 

 

imageproxy.png

  • 466 Views
  • 0 Comments


Comments

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×