Spring naar bijdragen

Xoezer left the building

Door Xoezer,25-11-18


URRFghB.png

Hallo TorchCrafters,

Zonder er al teveel op heen te draaien: Ik ga stoppen. Het is inmiddels 5 jaar geleden dat ik ben begonnen op TorchCraft, waarvan vier jaar als trouw staff-lid. Als PvP’er op factions maakte ik als user samen met mijn vrienden de server onveilig. Daarna ontdekte ik de leukste gamemode van TorchCraft: Skyblock! Vanaf dat moment ging het snel, ik vermaakte mij uren op skyblock, maakte nieuwe vrienden en kreeg de kans om helper te worden. Na een fantastische tijd als helper heb ik de kans gekregen om Moderator te worden, en later admin. Als admin heb ik een tegekke tijd gehad op TorchCraft, dat komt mede namens jullie!

Ik wil jullie, de leden. Maar ook de staff enorm bedanken voor de gezelligheid, positiviteit en de dagelijkse sleur (tickets…. ;)). Nog heel veel plezier op TorchCraft, en wie weet tot ziens.

*zwaait*

- Met vriendelijke groet,
Xoezer

  • 1445 Views
  • 16 Comments


Comments

Heyy @Xoezer!

Je bent al echt heel erg lang staff en dat zegt niks voor niks, je bent erg goed in het samenwerken in een staffteam ook ben je een spontaan iemand, je staat voor iedereen klaar je wil iedereen helpen je bent erg actief, daarom vind ik het jammer dat je weggaat! 

5 jaar staff geweest dat is echt een behoorlijke tijd, je hebt er het beste van gemaakt en je kan zien wat dat brengt een hele sterke goede band met de community! Ik vind het erg jammer dat je stopt, maar wij als community zullen je niet teleur stellen! 

Ik wil je persoonlijk heel erg bedanken voor alles! Je bent echt een goede inspiratie voor mij geweest een persoonlijk die ik ook heb en dat gaat de community en vooral ik heel erg missen! Ik hoop je nog wel een keer terug te zien in Skyblock dan kunnen we nog wat bij praten!

Bedankt voor alles man, succes met wat je ook gaat doen heb echt een goede toekomst want dat verdien je! :D

Vriendelijke groet, Twan! 

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

jammer dat je weggaat jonge tijdens de bouw van terra heb ik je pas wat beter leren kennen wat overigens leuk was om te doen ^^ en dat was zeker niet het enigste wat je voor TC hebt gedaan al deze jaren. had het niet zien aankomen dat je zou vertrekken wel gezien dat je wat minder actief was :/ we spreken elkaar ooit wel weer eens. het gaat je goed ajuu tabee

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Bedankt allemaal voor de lieve berichtjes op het forum, in pm, op discord en ingame. Dat doet mij goed! Ik heb het jaren met veel plezier gedaan. Nu is de beurt aan de volgende. Thx! 

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Xoezer, oot lang geleden, ik weet nog de dag dat je aangesteld werd als helper, en niet veel later Moderator.
En alhoewel ik al lang niet heel actief ben geweest op Torchcraft, weet ik dat je vroeger een geweldige mod, helper en admin was.
Bedankt voor alles.


--Belgium

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×