Spring naar bijdragen

Monk Monk Monk

Door Monk_NL,14-01-19


Na een ontzettende leuke periode van 6 jaar achter de rug te hebben gehad en fantastische uitdagingen, is het tijd om verder te gaan. Ik speel normaal gesproken maximaal 3 jaar een spel. Het is echt een unicum dat ik zo lang Minecraft gespeeld had! Dat komt door de geweldige community van TorchCraft!

Ik wil dan ook iedereen bedanken voor de steun en kattenkwaad van de afgelopen jaren. Ik leg mijn functie als Admin neer. Chimpgamer zal het technische gedeelte van me overnemen. Ik hoop dat jullie hem net zo zullen supporten met het oplossen van bugs zoals jullie mij geholpen hadden. SaintSDevastatoR zal nog meer Evil zijn dan ooit te voren! So beware!
 

Ciao guys!

  • 845 Views
  • 19 Comments


Comments

Jammer om te horen Monk. Maar je hebt gelijk het is leuk geweest en bedankt voor alle leuke herinneringen. Ik weet nog die ene keer dat ik je mocht helpen bij een test ik voelde me helemaal trots haha. Iig veel succes Monk!

Deel deze opmerking


Link naar opmerking
Zojuist zei SnowHuntfox:

Jammer om te horen Monk. Maar je hebt gelijk het is leuk geweest en bedankt voor alle leuke herinneringen. Ik weet nog die ene keer dat ik je mocht helpen bij een test ik voelde me helemaal trots haha. Iig veel succes Monk!

P.S Ik ga alle kattenkwaad wel missen hoor! 

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

jammer dat je stopt als admin!

wel een mooie tijd inderdaad dat je in de community hebt gezeten was altijd een gezellige boel op prison als jij er was :P hoop dat die gezelligheid beetje blijft hangen en succes met wat je verder nu gaat doen nu je stopt met TC

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Verschrikkelijk jammet dat je stopt als admin we hebben een leuke tijd gehad op survival 2 als je er was. Was het ook een feestje gelijk

 

Met vriendelijke groetjes

Alwaysrobin

 

 

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Jammer dat je stopt als admin. Dankjewel voor de gezellige tijden en de leuke herinneringen op de server! Succes met wat je nu gaat doen nu je stopt met TC <3

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Heel jammer dat je stopt, maar in elk geval bedankt voor al je inzet voor Torchcraft en de ontzettend leuke tijd die we hebben gehad! Hele nachten doorgespeeld hebben we destijds :P

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

heyy monkie.

wat vindt ik het jammer dat je weg bent nu. wat heb je veel kattenkwaad uit gehaald bij mij. kan er wel 1000 opnoemen, het belangrijkste is dat jij het goed gaat en plezier gaat hebben in wat je nu gaat doen de komende tijd/jaren. heb het goed sir stok monk. ik en de server en de staffteam gaan je enorm missen hopelijk zien we je een keer verschijnen. <3<3<3 love you. liefs luna2141.

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×