Spring naar bijdragen

Veranderingen aan het stafteam

Door Cees,21-02-19


stafwisseling.png

Hallo TorchCrafters!

Vanaf vandaag zullen er wat wijzigingen zijn aan het stafteam. In dit bericht lees je wat er allemaal veranderd.

Bovenaan
Er is een reorganisatie geweest binnen het admin team. Compelintje kan de eigenaars taken niet meer bijhouden. Dit vanwege drukte in haar werk- en privéleven Zij heeft dus besloten een stapje terug te nemen en als prison admin verder te gaan. Tendonsie zal verder vooral achter de schermen als eigenaar bezig blijven en weinig op de server zelf te zien zijn.

Het maken van de grote beslissingen voor de server zal een gedeelde taak worden van de admins waarbij de eindbeslissing bij Cees zal vallen.

Nieuwe helper en mod
Vanaf vandaag is 111age te vinden als moderator op de server. 111age draait al enige tijd mee op de server, veel van jullie zullen hem wel kennen. 111age zal het meeste te vinden zijn op prison. Ook verwelkomen wij een nieuwe helper in het stafteam. Werken23 zal vanaf vandaag helper zijn op Skyblock. Werken23 speelt al lange tijd op Skyblock en kent de gamemode goed.

Verhuizing en gamemode mod
Fearsum88 zal verhuizen van games naar prison. Fearsum88 zal daarom vanaf vandaag meer te vinden zijn op prison. TheIdiotManiac was al moderator op Skyblock maar zal vanaf vandaag meer de leiding nemen op Skyblock om zo in Xoezer zijn rol te kruipen.

Vertrek stafleden
Dan ook wat minder prettig nieuws. Er zijn een aantal stafleden die het team zullen verlaten:

Saizis heeft aangegeven niet langer tijd te hebben voor TorchCraft. Helaas zullen wij dus afscheid nemen van een trouwe prison mod. JustDonutChoco zal stoppen als helper. JustDonutChoco was een prettige helper op prison. Wij zullen haar missen.

 

  • 358 Views

×
×
  • Nieuwe aanmaken...