Spring naar bijdragen

Stand van zaken

Door SaintSDevastatoR,02-05-19


update.png

Hey Torchcrafters!

Hier ben ik weer eventjes met een updateje over de huidige stand van zaken op Torchcraft. We vinden het belangrijk om jullie op de hoogte te houden! Ik zal een paar van de belangrijkste topics die momenteel lopen met jullie bespreken :)

Mincraft1.14 is uit!
Ja! Super tof! Nieuwe leuke dingen! Helaas moeten we nog even geduld hebben om op TorchCraft 1.14 te spelen. De laatste dingen voor 1.13 zijn bijna klaar, daarna gaan we direct door voor 1.14! Geen tijd voor pauze dus :) We hebben goede hoop dat de update naar 1.14 sneller zal gaan dan naar 1.13. 

1.13 op survival
Voor survival wordt er momenteel intensief getest op een testserver waar survival op 1.13 draait. Het is helaas nog wachten op enkele plugins die nog niet 1.13 proof zijn. Hier voor zijn wij in afwachting van de updates of op zoek naar een geschikte vervanger. Wij verwachten dit in de komende maand te kunnen realiseren, mocht dit anders worden laten we jullie dit zo snel mogelijk weten.

Een aantal dingen die geupdate zullen worden bij de 1.13 update op survival
 
  1. De Nether zal gereset worden (QUARTZ!) haal dus alvast je spulletjes er uit! Je kan niet vroeg genoeg beginnen :)
  2. De End zal gereset worden (Nieuwe shulkerboxen voor iedereen :D)
  3. Map_2 zal worden uitgebreid
  4. Enkele nieuwe features zoals het lang gevraagde autoblock zullen aan de game worden toegevoegd.
  5. Survival1 zal overal gewoon Survival gaan heten (om verwarring te voorkomen)

Survival2
Zoals bij de meeste van jullie bekend is zullen komend weekend de kisten worden verhuist naar Survival1. We gaan er dan een mooi afscheidsfeest van maken op Survival2! Heb je nu de afgelopen tijd onder een steen geleefd en wist je niet dat survival2 helaas moet sluiten? Vraag dan nog snel je kisten aan in de Torchcraft discord! (www.torchcraft.nl/discord)

Prison
Prison is, zoals de meeste van jullie al door hadden, wat rustiger de laatste tijd. Compelintje is druk bezig met het maken van nieuwe mines! Zodra de updates rond om survival klaar zijn zullen er ook meer gameplay veranderende updates komen om Prison nog interessanter en interactiever te maken (ook voor de hoogste ranks). PS: Hebben jullie de zwarte markt al gevonden?

Lekker druk
De afgelopen twee weken zien wij een stijging in het aantal spelers, vooral op survival is het regelmatig erg gezellig met 30+spelers! We willen jullie super bedanken voor de gezelligheid!

Nieuwe skullpakketen
De nieuwe skullpakketten gaan als een speer! Bedankt voor de leuke feedback op de pakketten. We hebben al een paar nieuwe samengesteld voor over een maandje of 2!

Heel veel plezier op TorchCraft allemaal en hopelijk tot snel ingame.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Admin team

 

  • 493 Views

×
×
  • Nieuwe aanmaken...