Spring naar bijdragen

De Grote Creative Update!

Door SaintSDevastatoR,08-05-19


openingcreative.png

Beste Torchcrafters,

We hebben een gave update voor jullie..... een enorme update.... volledig vernieuwd...... CREATIVE 3.0!
@ChimpGamer heeft een compleet nieuwe creative voor jullie gemaakt, met nieuwe, grotere en betere plots!

Creative 3.0 zal de games server gaan vervangen. We merken dat de games op /games amper gespeelt worden en we beter de focus kunnen leggen op creative!
Met de nieuwe grotere plots hopen we jullie alle ruimte te geven voor jullie creativiteit. Alle parkours en maps op creative zullen uiteraard niet verloren gaan, deze worden door ons bewaard voor mogelijk gebruik in de toekomst.

Maar saint, komen er dan helemaal geen minigames meer op TorchCraft? Jazeker wel! De creative server zal in de komende tijd kleine minigames als parkours etc. gaan bevatten. Deze gaan zich OP de plots bevinden.

Maar saint, gaan mijn huidige plots dan weg? Daar heb ik zo veel tijd in gestoken! Nee, die gaan niet weg, we gaan alle plots importeren naar de nieuwe creative, je kunt er dan zelf voor kiezen om je oude plot te laden op de nieuwe creative!

En hoe zit het dan met de Godlike wereld? De godlike wereld zal NIET mee gaan naar de nieuwe creative, godlikes zullen hiervoor gecompenseerd worden door het krijgen van: 

  • Een nieuwe functie, je kunt nu makkelijk zelf je painting uit kiezen zonder dat je ze steeds moet slopen tot je de goede krijgt!
  • Je kan als godlike zelf schematics maken en opslaan om ze later terug te kunnen zetten

We hopen dat jullie veel plezier gaan beleven op de nieuwe creative! De server zal open gaan: AANSTAANDE ZONDAG OM 17:00!

Met vriendelijke groet,

Het TorchCraft team

  • 624 Views

×
×
  • Nieuwe aanmaken...