Spring naar bijdragen

Survival 1.13

Door Cees,30-05-19


survival1.13.png

Hey Torchcrafters!

Het is eindelijk zover.... Survival kan over op Minecraftversie 1.13. Wij hebben al flink wat updates meegemaakt maar nog nooit een update waar zoveel intern is veranderd. Gelukkig zijn de meeste plugins die wij gebruiken inmiddels geüpdatet of vervangen door een andere plugin.

Wat gaat er gebeuren?
Op 1 juni rond 22:00 uur gaat de whitelist aan op de server. Vervolgens maken wij een back-up van alle data. Daarna zullen wij alles naar 1.13 updaten. Dit zal een aantal uur in beslag nemen. Als dit is afgerond is gaan wij globaal testen of alles nog werkt. Vervolgens gaat de whitelist weer van de server af.

Waarom pas om 22:00?
Omdat de server een aantal uur offline gaat hebben wij gekozen voor dit tijdstip. Om het eerlijk te houden voor de mensen die niet op dat tijdstip online zijn wordt de wereldborder pas later uitgebreidt.

Wat moet ik doen?
Goed nieuws.... Jij hoeft niks te doen...

Wat gebeurd na de update?
Na de update zal er een moment gezocht worden om de wereldborder te vergroten, de nether te resetten en de end te resetten. Dit zal van te voren aangekodigd worden en op een moment gebeuren waarop wij denken dat iedereen een eerlijke kans heeft om hierbij aanwezig te zijn.

Groetjes,
Het staffteam!

 

  • 511 Views

×
×
  • Nieuwe aanmaken...