Spring naar bijdragen

Dubbel goed nieuws!

Door SaintSDevastatoR,05-09-19


Hey Torchcrafters!

We hebben dubbel goed nieuws voor jullie, zitten jullie er klaar voor? Mooi! Wij ook!

We hebben de laatste tijd steeds meer spelers op de server en daar zijn we erg blij mee. De gamemodes worden drukker met uitschieters tot wel 50 spelers tegelijk op survival. We vinden het super dat jullie allemaal gezellig op TC spelen. Helaas heeft het aantal spelers ook nadelen, zeker op survival (en ook andere gamemodes uiteraard) merken we dat met veel spelers online er veel lagg ontstaat. Dit komt doordat Minecraft steeds zwaarder wordt en steeds meer "denkkracht" van onze server nodig heeft. We hebben daarom besloten om onze opnieuw hardware te upgraden! Na de vorige upgrade bleek het helaas nog niet goed genoeg. Dankzij de gulle donaties van jullie allemaal is het mogelijk om Torchcraft nog soepeler te laten lopen. We kijken er dan ook naar uit om dit alles om te gaan zetten.

Wat gaat er dan komen? Speciaal voor onze tech-nerds-geeks-awesome-mensen hier even snel wat informatie:

We zijn in de laatste upgrade naar een intel i7-6700k gegaan. In onze nieuwe server zal er een gloed nieuwe intel i9-9900k in zitten. Deze processor is optimaal voor gamen!  We gaan er dus 4 core's op vooruit. Zegt dit je allemaal helemaal niks? Geeft niks! kort samengevat: We gaan van een oudere BMW naar een nieuwe Ferrari :) Vroooooeeeeemmmmm....

Wanneer de overgang precies gaat plaats vinden is nog niet helemaal zeker. Mocht dit betekenen dat TorchCraft tijdelijk offline zal zijn (maximaal een dag) dan zullen jullie hier uiteraard over worden geïnformeerd.

 

Maar.... Saint? Wat is dan het tweede goede nieuws? Nou... dat zal ik jullie vertellen!

Het tweede goede nieuws is dat @Tobjashet survival team komt versterken! Veel succes in je nieuwe rol en veel plezier met deze nieuwe uitdaging!
Wens hem veel succes en wees (een beetje) lief voor hem!

 

We hopen dat jullie net zo erg uitkijken naar de komende tijd als wij!

Groetjes,

Het Torchcraft team

 

 

  • 652 Views

×
×
  • Nieuwe aanmaken...